Speciaal culinair arrangement van restaurant Basiliek 

Vorstelijk eten bij sterrenrestaurant Basiliek

                                en slapen bij 5 sterren Sonnevallei

 

Culinaire verwennerij in Harderwijk en daarna heerlijk relaxen midden in de Veluwse bossen.

De hoogste kwaliteit, mooie smaaksensaties en ontspanning zijn de sleutelwoorden in dit arrangement.

Echt een belevenis en alleen exclusief via Michelin sterren restaurant Basiliek te boeken. Na inchecken en wat relaxen bij Sonnevallei wordt u opgehaald door Taxi Marco en naar het restaurant gebracht. Daar is het culinair verwennen, heerlijk genieten en wordt u op het einde van de avond ook weer door de taxi naar Sonnevallei gebracht.

 

Geniet van een compleet 5 of 9 gangen menu dat start met een bruisend aperitief, amuses, vergezeld met tafelwater, een wijnarrangement en koffie met friandises. Eén nacht vorstelijk slapen en na een goed en landelijk ontbijt voldaan weer vertrekken.

Dit arrangement is alleen exclusief met Restaurant Basiliek! Uiteraard op basis van beschikbaarheid in zowel de Sonnevallei als in het restaurant.
En mocht u het arrangement willen verlengen met één of meerdere nachten, dan is dat natuurlijk extra leuk!

€ 405,00 - 5 gangen arrangement of  € 485,00 - 9 gangen arrangement (beide arrangementen op basis van 2 personen en 1 nacht / niet geldig tijdens vakanties en weekenden rondom feestdagen, uiteraard kunt u dan wel het restaurant en SonneVallei los boeken)

Boeken alleen via restaurant Basiliek - u betaald het complete bedrag aan restaurant Basiliek. Bel (0341) 4152 90

Restaurant Basiliek:    Vischmarkt 57L   -    3841 BE Harderwijk.  -  (0341) 4152 90    -    info@restaurantbasiliek.nl     of kijk op:    www.restaurantbasiliek.nl

CONTACT

Tel: +31-629 024 064

Sonnevancklaan 7, 3847 LW  Harderwijk, The Netherlands

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon