top of page

Speciaal culinair arrangement van restaurant Basiliek 

Pure luxe en klasse. Vorstelijk eten bij sterrenrestaurant Basiliek

                                en 2 nachten slapen bij 5 sterren Sonnevallei

Culinair en ontspannen genieten in het pittoreske Harderwijk en overnachten midden in de Leuvenumse bossen is kenmerkend voor dit arrangement. Pure luxe in een groene oase met ruimte, rust en een persoonlijke ambiance zijn hierbij sleutelwoorden. 

 

Na kennismaking met Wilma en André Veen en inchecken bij hun genomineerde B&B (winnaar beste Bedandbreakfast Nederland 2020), wordt u opgehaald door de taxi en naar restaurant Basiliek gebracht. Daar wacht u een feest van puur culinair genieten. Een diner vol verrassingen waarbij u op sterrenniveau heerlijk verwend zult worden. U zult bijzonder gaan genieten van een 6 of 8 gangen menu, dat start met een bruisend aperitief, vergezeld met tafelwater, een wijnarrangement en koffie met friandises. De taxi zal u vervolgens weer persoonlijk afzetten bij de voordeur van Sonnevallei.

Na een avond heerlijk tafelen is het een feest om de volgende ochtend rustig te kunnen ontwaken en u alvast te kunnen verheugen op een uitgebreid ontbijt met vers gebakken broodjes. Harderwijk is een prachtig bruisend stadje aan het Veluwemeer en de oude Leuvenumse bossen ademen puur natuur uit. Tijdens uw verblijf in Sonnevallei kunt u daar vervolgens ruimschoots van genieten. 

 

Dit luxe arrangement is een belevenis en exclusief bij de Basiliek te boeken! 

Uiteraard op basis van beschikbaarheid in zowel Sonnevallei als in restaurant Basiliek.


En mocht u het arrangement willen verlengen met één of meerdere nachten, dan is dat natuurlijk extra leuk!

€ 660,00 - 6 gangen arrangement of  € 720,00 - 8 gangen arrangement  (beide arrangementen op basis van 2 personen en 2 nachten / *niet geldig tijdens vakanties en in weekenden rondom feestdagen, uiteraard kunt u dan wel het restaurant en SonneVallei los boeken. Alleen op basis van onze beschikbaarheid en mogelijkheden, zie onze algemene voorwaarden voor overnachtingen bij SonneVallei / Dit arrangement is van de Basiliek en betaling is dan ook bij de Basiliek)

Boeken alleen via restaurant Basiliek - u betaalt het complete bedrag aan restaurant Basiliek. Bel (0341) 4152 90

Restaurant Basiliek:    Vischmarkt 57L   -    3841 BE Harderwijk.  -  (0341) 4152 90    -    info@restaurantbasiliek.nl     of kijk op:    www.restaurantbasiliek.nl

Tijdelijk niet beschikbaar.

We hopen in 2023 weer met een arrangement te komen.

bottom of page